Ik heb nog een uur voor het gaat beginnen. De band waar jij in drumt treedt voor het eerst sinds een maand of 4 weer op en natuurlijk ben ik er bij. Ieder optreden waar jij speelt, ben ik ook.

Nu ongeveer een jaar geleden begon je mij eindelijk op te merken. Af en toe oogcontact en een knipoog. Na afloop hebben we tijden staan kletsen. Je liep met me mee naar mijn auto en we lagen onverwacht al snel op de achterbank. Pas toen het weer licht werd deed je de deur, waarvan de ramen flink beslagen waren, open om naar huis te gaan. Ik voelde de frisse ochtendlucht over mijn verhitte lichaam strelen.

Snel kleedde ik me aan en reed naar huis, waar ik in mijn eigen bed nog heerlijk nagenoot van deze nacht.

Sindsdien treffen we elkaar na ieder optreden. Jouw dominantie maakt me tijdens het optreden al geil. De manier waarop je me indringend aankijkt en me laat weten dat je me keihard gaat neuken.

Ik hoor het geluid van een binnenkomend appje.

‘Je voordeur is versierd.’ Nieuwsgierig loop ik naar buiten. Daar zie ik een plastic tas aan de deurknop hangen. Binnen kan ik niet wachten om te zien wat er in zit. Een doos waarop ‘Vibratissimo’ staat. Een trileitje…